Storbyferie med tog

Det er nemt og billigt at rejse med tog på storbyferie. Du kan nemt komme til storbyer i Tyskland og herefter tage f.eks. et nattog videre rundt i Europa. Her giver jeg dig gode råd til at planlægge en storbyferie med tog til Hamborg, Paris og Berlin.

Orange Europa

Du kan bestille din togbillet til udlandet med DSB Udland. Din billigste mulighed for at tage på storbyferie med tog er at finde en Orange Europa billet. De hedder “Non Flex”, når du søger efter togbilletten. Det er også muligt at købe en “Full Flex” billet, som giver dig mulighed for ombytning og refundering. Du kan købe din internationale togbillet 92 dage før afgang. Populære destinationer for at rejse med tog på storbyferie er Hamburg, Amsterdam og Stockholm.

Tog til Hamburg

Tog til Hamborg

Det er populært at tage på storbyferie med tog til Hamborg, fordi byen ligger så tæt på Danmark. Der er ingen skift med tog, og turen tager som nævnt ovenfor kun 4,5 time. Derudover er det billigt at rejse med tog til Hamborg. Når du planlægger en tur til Hamborg har du selvfølgelig også brug for et billigt sted at overnatte. Her kan du se tre billige hostels, som er anbefalet af det engelske site Hostelgeeks. Hostelgeeks anbefaler følgende tre hostels:

Personligt kan jeg anbefale Generator Hamburg, som ligger centralt lige ved hovedbanegården i Hamborg. Det er perfekt, hvis du rejser med tog til Hamborg. Så skal du kun over fodgænger overgangen, når du ankommer med toget!

Du kan finde 17 idéer til oplevelser i Hamborg på Hostelgeeks. Det kan anbefales at besøge Miniatur Wunderland, St. Pauli eller tage på sejltur i havnen. På GetYourGuide kan du forhåndsbestille billetter til bl.a.:

Tog til Paris

Tog til Paris

En anden populær mulighed for storbyferie med tog er Paris. Toget til Paris fra Aarhus tager ca. 13 timer og 40 min. Du skal skifte tog i Hamborg og Duesseldorf, når du rejser med tog til Paris.

Jeg anbefaler at planlægge dine overnatninger på hostels i Paris. Her kan du se tre billige hostels, som også er anbefalet af det engelske site Hostelgeeks:

Du kan finde 27 idéer til oplevelser i Paris på Hostelgeeks. Det kan anbefales at besøge Versailles, Louvre eller tage på sejltur på Seinen. På GetYourGuide kan du forhåndsbestille billetter til bl.a.:

Tog til Berlin

Tog til Berlin

Den tredje idé til storbyferie med tog er Berlin. Toget til Berlin fra Aarhus tager ca. 6 timer og 30 min. Du skal skifte tog i Hamborg, når du rejser med tog til Berlin.

Der findes mange fede hostels i Berlin. Derfor anbefaler jeg også her at planlægge dine overnatninger på hostels i Berlin. Her kan du se tre fede hostels, som også er anbefalet af det engelske site Hostelgeeks:

Du kan finde 24 idéer til oplevelser i Berlin på Hostelgeeks. Det kan anbefales at besøge TV tårnet, tage på historisk byvandring eller tage på sejltur på floden Spree. På GetYourGuide kan du forhåndsbestille billetter til bl.a.:

 

Bestil din storbyferie med tog

Jeg anbefaler dig som udgangspunkt at tjekke Rome2rio hver gang, du leder efter transport fra ét sted til et andet. Det er virkelig overskueligt – og så viser siden dig den billigste og hurtigste mulighed. Der er også links til de steder, som sælger billetterne.

Her kan du finde den nemmeste og billigste måde at tage toget til Hamborg, Paris eller Berlin:

Vil du hellere flyve på storbyferie? Læs min artikel til at finde billige flybilletter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *