Siden indeholder reklame for spaophold.

Leder du efter et spaophold i Danmark, Sverige, Tyskland eller Norge? Du er kommet til det rette sted, for her guider vi dig til 13 spaophold, du skal tage på i 2021. Opholdene er spredt ud over Jylland, Fyn, Sjælland, Oslo, Skåne og Slesvig-Holstein. Uanset om du skal på spaophold med din kæreste, din mor eller vin veninde, så finder du de bedste spaophold for 2 her.

Se vores guides til ophold:

⛺.  Glamping 

Spa- og wellnessophold i Jylland

Tag på spaophold for 2 i Jylland. Herunder ser du vores bud på 5 forskellige spaophold i Jylland. Du kan tage på spaophold hos HimmerLand og Hotel Viking i Nordjylland. Er du mere til Midtjylland, kan du tage på spaophold på Hotel Thinggaard, Fjordgaarden eller Tambohus Kro & Badehotel.


HimmerLand Golf & Spa Resort​

📍 Farsø, Nordjylland

⭐⭐⭐

HimmerLand er et prisvindende resort, som siden 1979 har været kendt for golfanlægget. Siden da er resortet udvidet med hotel, spaafdeling, bowlingbane og et badeland. Tag på spaophold på HimmerLand i rolige omgivelser, hvor naturen rækker så langt, øget spejder. HimmerLand er et resort, hvor hver enkelt gæst bydes velkommen til en unik oplevelse.

Pris: fra 1.400, – for 2 personer

Book ophold / Læs Mere


Hotel Thinggaard

📍 Hurup Thy, Midtjylland

⭐⭐⭐

Hotel Thinggård ligger i Vestjyllands vindblæste natur lige ved Nationalpark Thy. Her henter køkkenet råvarerne i Limfjordslandet. Hotel Thinggard er medlem af samarbejdet ”Regional Madkultur Thy-Mors”, hvor man gør mad fra Thy og Mors tilgængeligt og synligt. Nyd et spaophold hos Hotel Thinggard, hvor selve spaoplevelsen foregår hos Sydthy Kurbad.

Pris: fra 2.396, – for 2 personer

Book ophold / Læs mere


Fjordgaarden

📍 Ringkøbing, Midtjylland

⭐⭐⭐⭐

Tiden går langsommere i Vestjylland. Derfor får et spaophold på Fjordgaarden dig til at slappe af og nyde nuet. Tag dit favoritselvskab med på spaophold, nyd kursfaciliteterne og den lækre middag. I Vestjylland venter Fjordgaarden på dig, og vi kan garantere dig for én ting: det bliver et afslappende ophold.

Pris: fra 2.458, – for 2 personer

Læs Mere


Hotel Viking

📍 Sæby, Nordjylland

⭐⭐⭐

Hotel Viking byder på 2700 m2 spa- og wellnessområde. Året rundt er luften 32 grader, imens du kan nyde både dampbade, saunaer, koldvandbassin og spabade. Udsigten over Kattegat er blot en bonus, fordi Hotel Viking ligger tæt på strand og skov. Her gøres meget for at ”skabe en antidagligdag” for dig og dit selskab.

Pris: fra 3.550, – for 2 personer

Book ophold / Læs Mere


Tambohus Kro & Badehotel

📍 Thyholm, Midtjylland

⭐⭐⭐

Når du kommer til det nordjyske, er der længere mellem byerne. Her finder du ro i naturen, når din hverdag begynder at gå lidt for stærkt. Midt naturen finder du Tambohus Kro & Badehotel, hvor du kan trække vejret og nyde et wellnessophold tæt på Limfjorden. Wellnessopholdet giver dig frit valg mellem Kurbad Limfjorden og Sydthy Kurbad.

Pris: fra 1.998, – for 2 personer

Book ophold / Læs mere


Spaophold på Sjælland

I flere århundrede har Nordsjælland budt på de mest luksuriøse spaophold. Her holder både kongelige og almindelige danskere ferie. Hvad med et spaophold på Kurhotel Skodsborg, Comwell Borupgaard eller Marienlyst Strandhotel?


Kurhotel Skodsborg

📍  Skodsborg, Hovedstaden

⭐⭐⭐⭐

Når du trænger til et getaway fra hverdagen, venter en lille oase tæt på København. Kurhotel Skodsborg byder på en prisvindende arkitekttegnet spa- og fitnessafdeling samt overnatning i lyse dobbeltværelser. Ved vandkanten har du udsigt over bølgerne i Øresund. Velkommen til Kurhotel Skodsborg, som er blandt de mest luksuriøse spahoteller i Danmark.

Pris: fra 2.099, – for 2 personer

Book ophold / Læs Mere


Hotel Kong Arthur

📍 København, Hovedstaden

⭐⭐⭐⭐

På Hotel Kong Arthur overnatter I i et luksuriøst værelse med beroligende stemning og boblebad. Opholdet inkluderer 2 timers adgang til Ni’mat Spa, hvor I kan vælge 2 af de forskellige sparitualer. Om aftenen kan i enten udforske Københavns mange spisesteder eller vælge at spise på én af hotellets 3 forkskellige restauranter.

Pris: fra 2.690, – for 2 personer

Book ophold / Læs mere


Marienlyst Strandhotel

📍 Helsingør, Hovedstaden

⭐⭐⭐⭐

Siden 1861 har Marienlyst Strandhotel inviteret de kongelige og danskerne på badeferie. Forkæl dig selv med gourmet, svømmeture og spabehandlinger hos Danmarks største strandhotel. Forestil dig bølgerne, som slår stille mod strandkanten. Forestil dig stille stunder i varme bade og saunaen efter din svømmetur eller saltterapi. Marienlyst Strandhotel har 4-stjerner af en grund. Efter 155 års historier er hotellet stadig en af danskernes favorit til et spaophold.

Pris: fra 3.295, – for 2 personer

Book ophold / Læs Mere


Spa- og wellnessophold på Fyn

Fyn er fin. Fyn er ikke bare en ø, du kører over. I hvert fald ikke, når du tager på wellness glamping hos Thorséng Nature Resort. Så hop i bilen og nyd en weekend fuld af forkælelse på Fyn.


Thorséng Nature Resort

📍  Svendborg, Syddanmark

Et wellnessophold på Thorséng Nature Resort byder overnatning i glamping telt og adgang til dampbad, sauna, varmtvandsbassin og en privat strand med badebro. Som om det ikke er nok, så får du all-inclusive under hele dit ophold, hvor din cuisine er 100% økologisk anti-inflammatorisk. Velkommen til wellness midt i naturen.

Pris: fra 5.490, – for 2 personer

Book ophold / Læs Mere


Spaophold i Sverige

Fra Danmark er der ikke langt til Skåne. Heldigvis, for her ligger nogle af de bedste spahoteller i Sverige. Tag på Spaophold i Sverige, hvor klassiske og ikoniske spahoteller som Hotel Skansen, Ystad Saltsjöbad og Villa Strandvägen venter.


Hotel Skansen

📍 Båstad, Skåne

⭐⭐⭐⭐

I den lille by Båstad finder du Hotel Skansen, som er blandt de bedste spahoteller i Sverige. Fra Kallhusbadet har du udsigt over Kattegat, og saunaen kan holde dig varm. Heldigvis ligger Hotel Skansen kun få timer fra København og tæt på skisportsstedet Vallåsen. Her får du de perfekte rammer til ren afslapning.

Pris: fra 2.340, – for 2 personer

Book ophold / Læs Mere


Ystad Saltsjöbad

📍 Ystad, Skåne

⭐⭐⭐⭐

Ystad Saltsjöbad er blandt Sveriges klassikere, når det kommer til spaophold. Hotellet har siden 1897 ligget helt ned til Østersøen. På en god dag kan du spejde Bornholm i horisonten. Det luksuriøse spaområde ligger kun 20 meter fra vandkanten. Tæt på Malmö finder du luksus og wellness på det New Port-inspirerede hotel.

Pris: fra 2.799, – for 2 personer

Book ophold / Læs Mere


Spaophold i Tyskland

I Slesvig-Holstein finder du spaophold på smukke 5-stjernede spahoteller som Alter Meierhof og Hotel Budersand. Tilmed ligger de tyske spahoteller ikke langt fra den danske grænse, så de er oplagte til et afslappende weekendophold.


Hotel Budersand

📍 Hørnum, Slesvig-Holstein

⭐⭐⭐⭐

Her på 5-stjernede Hotel Budersand finder du en spaafdeling, en restaurant og en golfbane. Badehotellet ligger på den tyske ø Sylt. Du kender den måske ikke, men hotellet ligger direkte ned til Nordsøen, og din private balkon byder på den smukkeste udsigt over netop Nordsøen. Nyd et luksuriøst spaophold på Hotel Budersand på Sylt.

Pris: fra 11.250, – for 2 personer

Book ophold / Læs Mere


Spaophold i Norge

Leder du efter et spaophold i Norge eller Oslo? Hvad med et spaophold på The Thief? Der findes mange forskellige luksus spahoteller i Norge, og The Thief er én af de bedste.


Son Spa Hotell

📍 Son, Viken

⭐⭐⭐⭐

Kun 40 minutter fra Oslo ligger Son Spa Hotell. Her kan I sende jer selv på et velfortjent luksusophold. Under opholdet har I adgang til spaens træningscenter samt en 50-minutters klassisk massage. Når du forlader det uforglemmelige spa, venter der en lækker frokost på jer. Pak tasken og tag på spaophold i Norge med dette ophold!

Pris: fra 8.300 NOK (6.265, -) for 2 personer

Book ophold / Læs Mere


Andre populære spa- & wellnesshoteller i Danmark

Listen ovenover er selvfølgelig ikke en udtømmende liste over spaophold for 2 i Danmark og Norden. Herunder ser du yderligere 10 populære spa- og wellnesshoteller i Danmark og Sverige. Spahotellerne er blandt de hoteller, som mange danskere booker et spaophold på.

➡️.   Hotel Vejlefjord

➡️.  Kragerup Gods

➡️.   Great Northern

➡️.   Comwell Kellers Park

➡️.   AC Hotel Bella Sky Copenhagen

➡️.   Hotel Hesselet

➡️.   Griffen Spahotel

➡️.   Alsik Hotel & Spa

➡️.   Hotel Marina

➡️.   Falkenberg Strandbad

Køb et gavekort til spaophold

På oplevelsesportalen TrueStory og HotelSpecials, kan du købe gavekort til spaophold for 2. Du kan give et gavekort til spaophold for 2, når du skal finde en gave til brudeparret eller den runde fødselsdag. Når du vil give et gavekort til wellnessophold, anbefaler Flereferier.dk, at du kigger forbi TrueStory. Her kan du vælge mellem flere af Danmarks populære spaophold for 2. Det kan f.eks. være Marienlyst Strandhotel eller Himmerland Golf Resort.

Når du giver et gavekort til spaophold, er det en god idé at vælge en gaveæske og lidt chokolade for at pifte gaven op. På den måde ser det lækkert ud, når du giver gaven til modtageren. Vælg enten ét bestemt spaophold eller giv et valgfrit spaophold til en, du holder af.

 

Find en deal på spaophold

Når du leder efter en god deal på spaophold for 2, findes der flere sider, du kan søge på. Blandt de sider vi bruger hos Flereferier.dk, finder du:

Imens DuGlemmerDetAldrig og HotelSpecials sælger gavekort til spaophold og oplevelser, så sammenligner Trivago i stedet priser på hoteller fra portaler som Hotels.com og Booking.com. Når du bestiller et spaophold igennem oplevelsesportalerne, er adgangen til spaafdelingen og måske også mad allerede inkluderet. Bestiller du dit wellnessophold igennem Trivago.dk, Booking.com eller Hotels.com, inkluderer prisen som regel kun selve overnatningen. Husk at tjekke, hvad adgangen til spaafdelingen koster, da det oftest er billigere at bestille et samlet ophold. Tilbud på wellnessophold kan du også finde på de enkelte spahotellers hjemmeside.

 

Find et godt tilbud på spaophold for 2

Når vi taler deals og tilbud, kommer vi ikke uden om, at der findes mange dealsider i Danmark. Hos Flereferier.dk anbefaler vi én dealside. Det er All2day.dk, som giver det bedste overblik over alle tilbud på spaophold i Danmark. Her kan du finde tilbud på spaophold fra dealsider som Downtown og Sweetdeal.

Hvad er et spaophold?

Et spaophold er et ophold, hvor spa og wellness er i fokus. Det kaldes også for både kurophold og wellnessophold. Når du tager på et spaophold, inkluderer dit ophold ikke bare en overnatning. Dit ophold inkluderer også adgang til f.eks. spabade og wellnessbehandlinger. Alt efter hvilket spaophold, du vælger, kan du opleve faciliteter som thalasso spa, infrarød sauna, saltbade, termiske bade og meget mere.

Du skal tage på spaophold for at få ny energi til hverdagen. Ofte varer et spaophold kun en enkelt eller to overnatninger, men det plejer din krop og sjæl. Er du ikke til spaophold, kan du nøjes med en spadag.

 

Hvad skal du have med på spaophold?

Det er ikke fedt at tage på wellnessophold og glemme vigtige ting som dit badetøj. Derfor får du en kort liste over de vigtigste ting, du skal medbringe på et spaophold:

👉.  Pas (ved spaophold i udlandet)

👉.  Badetøj (Bikini, badedragt, badeshorts, speedos)

👉.  Toilettasken (og alt hvad den indebærer)

👉.  Badetøfler

👉.  Behageligt tøj

👉.  Din pung

Hos nogle spahoteller er det oplagt at pakke noget ud over det sædvanlige. Du kan som regel finde en pakkeliste og praktisk info på spahotellernes egne hjemmesider. Det er en god idé at tage tjekke din pakkeliste en ekstra gang, så du ikke glemmer noget.

 

Spørgsmål og svar om Spaophold

Herunder kan du se svarene på ofte stillede spørgsmål. Det handler om prisen, alderen, og om spaophold er lukket under Corona.

Er spaophold lukket?

Som det ser ud i dag (22/6-2021) kan du godt tage på spaophold. Det kræver dog, at du kan fremvise et coronapas. Du skal også være opmærksom på, at der indtil den 1. juli 2021 er et indendørsforsamlingsforbud på 100 personer. Hold øje med retningslinjerne på spahotellets egen hjemmeside.

Hvad koster et spaophold?

Et spaophold koster fra 1.400, – for 2 personer hos Himmerland Golf & Spa Resort. I den anden ende af prisskalaen ligger et spaophold på Hotel Budersand til 11.250, – for 2 personer.

Hvor gammel skal du være for at tage på spaophold?

Officielt er der ikke nogen aldersgrænse for at befinde dig på spahotellerne. Aldersgrænserne kommer først til syne, når det kommer til adgangen til spaafdelingen. Her skal du typisk være 14-18 år for at få adgang. Det varierer fra spahotel til spahotel, fordi hvert sted har forskellige vilkår og betingelser. Derfor er det heller ikke alle spahoteller, som er egnet til familieferien.

Kan du tage på spaophold med børn?

Vil du gerne på spa- og wellnessophold med familien? Har i mindre børn? Flereferier.dk anbefaler, at I vælger campingpladser, hvor wellnessafdelingen en gang imellem er åben for hele familien. Det kan være ferieresorts som Feriepark Seawest eller Hvidbjerg Strand Feriepark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *