Flere Ferier, hvad er det?

Flere Ferier er en dansk rejse blog med ét formål: at gøre det nemmere for dig at planlægge din næste ferie.

Rejse bloggen fokuserer primært på storbyferie, i form af rejseguides til europæiske og oversøiske storbyer. Du finder også generelle tips til at finde billige rejser. Siden er stadig under udbygning, men du kan læse guiden “Find billige flybilletter – 10 råd og en mini-guide til Skyscanner“. Den er til dig, der ikke gider betale for dyre flybilletter. Den er også til dig, der undrer dig over, hvordan du helt præcist bruger rejsesøgemaskinen Skyscanner.

Udover storbyferie finder du også råd til, hvordan du planlægger en rundrejse i Thailand eller en kør selv ferie i USA. Thailand og USA er danskernes foretrukne oversøiske rejsemål – og det er også en favorit hos Flere Ferier. Til en start, kan du læse guide: “Rundrejse Thailand – De 3 bedste rejsemål til din rundrejse“. Den giver et kort indblik i, hvordan du kan kombinere de 3 bedste rejsemål i Thailand til én rundrejse.

Når du har brug for råd til din næste ferie, så kig forbi Flere Ferier. Du finder højst sandsynligt et par råd eller to, du godt kan bruge, hvis du står alene med planlægningen af din næste ferie.

 

Flereferier drives af XXX, som også driver:

GlampingGuiden.dk